All for Joomla All for Webmasters

Tuinzaken Retail Experience

Op 9 en 10 februari is er weer een Retail Experience in het Plantarium gebouw in Boskoop.
Het is alweer de 6e editie en belooft ook deze keer een zeer inhoudelijk en internationaal event te worden.

Het hoofdthema is ‘Growing Emotion’. Op de Retail Experience zijn de laatste inzichten in trends en retail ontwikkelingen te zien. Vooral belangrijke leverancier, retailers, experts en adviseurs uit verschillende branches gaan met elkaar en u in gesprek over de kansen en mogelijkheden in de retail voor onze branche.

Erg interessant om hier eens te kijken!

Klik voor meer informatie op onderstaande link:.

http://www.gardenretailexperience.com/

Succes op Margriet Winter Festival

De eerste samenwerking met ‘Green Your Day’ was een groot succes voor Art-Vi-Zo.

Samen met Dini Holtrop gaf Romeo Sommers workshops en demonstraties aan de bezoekers van de Margriet Winter Festival. Hierin werden met name onze ondergronden gebruikt.

Ook hebben zij voor ons getest welke ondergronden het meest werden gekozen door de consument. Dit heeft een uniek inzicht gegeven in de wensen van de consument van tegenwoordig.

De uitslagen hiervan zullen wij graag op aanvraag met u delen.

Voor het complete persbericht kunt u op onderstaande link klikken.

http://www.bpnieuws.nl/artikel/8195/Green-Your-Day-promoot-groen-op-Margriet-Winter-Festival

Christmas World Frankfurt

Van 27 t/m 31 januari is het tijd voor de ‘Christmas World’ in Frankfurt. De grootste Kerstbeurs voor Europese retailers.

Ook Art-Vi-Zo zal dit jaar aanwezig zijn op deze beurs. Wij zullen vooral kijken wat de trends voor Kerst 2017 zullen zijn. Onze bevindingen zullen we gebruiken om ook het komende Kerstseizoen in te kunnen spelen op de wensen van de consument. Hier proberen we een zo uitgebreid verslag van te maken met de nodige beelden.

Wilt u weten wat er zoal op de beurs te zien is, dan kunt up op onderstaande video klikken voor een impressie van de beurs zoals deze was in 2016.

Drukke periode achter de rug maar leuke en nieuwe producten in het vooruitzicht

De donkere dagen voor de kerst staan inmiddels voor de deur.
Dit zijn drukke tijden voor de bloemen en planten branche maar, voor velen is de blik alweer op 2017 gericht.
Tevens is dit ook de periode waarin velen van ons hebben deelgenomen aan een beurs of in ieder geval een beurs hebben bezocht.
Art-Vi-Zo is helemaal klaar voor 2017!

Afgelopen tijd waren ook drukke weken voor Art-Vi-Zo. Zo waren we in China om daar de beurs te bezoeken en de week erna stonden we zelf met een stand op de trade fair in Aalsmeer.

China
Het bezoek aan de Canton fair in China is erg positief geweest, we hebben veel inspiratie opgedaan.
Onze nieuwe ideeën willen we in de komende maanden graag aan u voorleggen. Ook zorgen we ervoor dat onze showroom in Leimuiden weer up-to-date is met de nieuwste trends en onderscheidende producten.

Trade Fair Aalsmeer
Na terugkomst uit China zijn we verder gegaan met de voorbereidingen voor de Trade Fair in Aalsmeer. Zoals ieder jaar hadden we daar met Art-Vi-Zo een stand.
In onze stand hebben we een kleine greep van ons assortiment laten zien. Deze bestonden vooral uit natuurlijke materialen en materialen die de komende jaren een trend zullen zijn.

De reacties op de beurs waren louter positief. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze klanten met een eigen stand. De reacties op onze toegevoegde waarde zijn enorm positief.
Kortom de trade fair met als titel ‘the future is now’ was voor ons en veel van onze klanten een groot succes.

Sierteelt op de wereldkaart

Volgens de onderzoeken van de World Floriculture Map 2016 luiden we het begin in van een nieuw tijdperk voor de sierteelt.
Een nieuw tijdperk, dat sterk beïnvloed zal worden door de wereldwijde geopolitiek, o.a. vanwege de moeizame handelsklimaten. Daarnaast beïnvloeden ook de sterke opkomst van het digitale tijdperk en het toenemende belang van duurzaamheid de sierteelt.

We kunnen onze positie van marktleider in de sierteelt vasthouden door ons voor te bereiden op het onverwachte en door ons duidelijk te onderscheiden.
Door sterk maar flexibel te zijn kunnen we ons wapenen tegen alle toekomst-scenario’s. Ook moeten we onze kansen grijpen in andere afzetmarkten, de inkoop verplaatsen naar andere landen of regio’s, de marketing uitbreiden naar digitale kanalen en duurzamer te werk gaan.
Lees meer in onderstaand artikel.

http://www.bpnieuws.nl/artikel/7979/De-sierteelt-wereldwijd-in-kaart

Margriet Winter fair

Romeo Sommers gaat op de Margriet Winter Fair in Utrecht met onze ondergronden workshops geven.
De consument mag dan zelf een ondergrond kiezen. Na elke workshop wordt er een peiling gehouden met welke ondergrond het meest is gewerkt en wordt er gevraagd waarom er voor desbetreffende ondergrond is gekozen.
Wat de uitkomsten van deze pilot zullen we u natuurlijk laten weten in de volgende nieuwsbrief.
Ook zullen er foto’s en filmpjes gemaakt worden waar Romeo met de ondergronden aan het werk is. Al deze media zal op aanvraag beschikbaar zijn, zodat u deze ook zelf kunt gebruiken op bijvoorbeeld social media.
Voor meer informatie kunnen jullie altijd contact opnemen met ons.
Klik voor meer info over de Margriet Winter Fair op onderstaande link.

http://www.margrietwinterfestival.nl/workshop/green-your-day/

China

Het bezoek aan de beurs in China is erg positief geweest, veel nieuwe producten en nieuwe leveranciers waarvan wij denken dat daar leuke producten vandaan kunnen komen. Deze producten komen we in de komende maanden graag bij u laten zien.

Ook zorgen we ervoor dat de showroom in Leimuiden weer gevuld is met deze nieuwe, onderscheidende producten.

Wat ons opviel is dat de natuur (look) producten de komende jaren zeker een trend blijven.

Trade Fair Aalsmeer

Meteen in de week van terugkomst uit China zijn we meteen bezig geweest met de Trade Fair in Aalsmeer.

Zoals ieder jaar hadden we met Art-Vi-Zo een stand in straat 20. In onze stand hebben we vooral natuurlijke materialen laten zien en materialen die de komende jaren een trend zullen zijn.

Naast alle positieve reacties van bestaande en nieuwe klanten in onze stand zijn we natuurlijk zoveel mogelijk bij onze klanten, die een stand hadden op beurs geweest.

Ook hier bleek dat de beurs voornamelijk positieve reacties op heeft geleverd. De reacties op onze toegevoegde waarde producten waren enorm positief. Kortom de trade fair met als titel ‘the future is now’ was voor ons en veel van onze klanten een groot succes.

jven.

Samenwerking Romeo Sommers

Art-Vi-Zo is steeds meer in beweging. We willen ons de komende jaren nog meer gaan onderscheiden en zichtbaar zijn.
Om ervoor te zorgen dat we met onze producten beter zichtbaar zijn in de branche en bij de consument zijn we een samenwerking aangegaan met groen stylist Romeo Sommers.

Romeo is naast een stylist ook bekend van tv en heeft dus direct invloed op de consument in verschillende landen.
Wij denken dat we hiermee een verlengstuk hebben om de consument meer en beter te verleiden met uw ‘toegevoegde waarde’ producten.

Terrasplant 2017

All you need is to choose among a vast range of pre-designed elements (text boxes, columns, footers, headers…), and drag&drop them on our WYSIWYG editor, where to modify them freely. No need of HTML knowledge is required: only a few moves of the mouse and… Your creativity!